doorsuus

doorsuus

Op zoek naar een mooi en persoonlijk geboortekaartje?
Wij helpen je hier graag mee!

 

Neem contact op

Je verwacht een kindje! Maak dit kenbaar met een passend en verrassend geboortekaartje. Wij helpen je graag met een mooi en persoonlijk ontwerp. Kies een kaart uit onze collectie of laat ons een geboortekaart op maat maken.


Collectie geboortekaarten

Al onze geboortekaarten zijn volledig te personaliseren. Daarnaast zijn de geboortekaarten uit te breiden met labels, touw, lint, sluitzegels of bijzondere enveloppen. Wij passen de kaart aan tot jij helemaal tevreden bent. We doen dit uiteraard in overleg met jou, want alleen samen creëren we een kaart die helemaal bij jou past!


Collectie geboortekaarten en prijsvoorbeelden

Heb je een mooi ontwerp gevonden, maar wil je deze liever in een ander formaat? Geen probleem, dit regelen wij kosteloos voor je!
Mail ons jouw wensen, dan maken wij een vrijblijvende offerte op maat.

​​​​​​​


Bekijk alle kaartjes


Een mooie kaart gezien? Per mail, telefoon of tijdens een afspraak bespreken we al jouw wensen voor de kaart. Op basis hiervan ontvang je een offerte.

Wij gaan aan de slag als de offerte akkoord is. Je ontvangt van ons binnen enkele werkdagen het aangepaste geboortekaartje.

Vraag een proefdruk aan wanneer het ontwerp helemaal naar wens is. Is alles, na eventuele correcties, akkoord? Dan gaan we drukken.

Je ontvangt per mail de factuur. Wanneer deze voldaan is wordt het drukwerk bezorgd, verstuurd of kan het worden afgehaald.
Geboortekaart op maat

Heb je allerlei ideeën voor het ontwerp van jullie geboortekaartje of laat je je liever verrassen met een ontwerp wat helemaal bij jullie past? Wij denken graag met je mee! Per mail, telefoon of tijdens een afspraak bespreken we al jouw wensen. Samen creëren we een unieke kaart, één die nooit eerder verstuurd is.

Neem contact op