doorsuus

doorsuus

Bij een jubileum hoort een mooie uitnodiging. Wij helpen je graag om jouw ideeën te vertalen naar een persoonlijke kaart!

 

Neem contact op

Een jubileum laten we niet zomaar aan ons voorbij gaan. Zo’n mijlpaal mag gevierd worden! Wij maken graag een passende en persoonlijke uitnodiging voor deze mooie dag.


Jubileumkaart op maat

Hoe leuk is het om een jubileumkaart te laten maken in de stijl die jou aanspreekt? Jij geeft jouw wensen door, bijvoorbeeld jouw voorkeur voor kleuren en lettertypes, en wij maken er een persoonlijke kaart van!

Maak je kaart helemaal af met bijpassende sluitzegels, adresstickers, postzegels en/of enveloppen. Ook leuk: een welkomstbord in de stijl van jouw jubileumkaart.We bespreken jouw wensen voor de kaart per mail, telefoon of tijdens een afspraak. Op basis hiervan ontvang je een offerte per mail.

Is de offerte akkoord? Dan start het ontwerpproces! Je ontvangt van ons binnen enkele werkdagen een eerste voorstel voor jouw persoonlijke kaart.

Is de kaart helemaal naar wens? Vraag dan een proefdruk aan. Na jouw akkoord, en eventuele correcties, gaan we over tot drukken.

Je ontvangt per mail de factuur. Wanneer deze voldaan is wordt het drukwerk bezorgd, verstuurd of kan het worden afgehaald.