doorsuus

doorsuus

Ben je enthousiast geworden?
Wil je met ons samenwerken?

 

Neem contact op


Dan wil je vast alles weten over ons! We vertellen je graag meer over het gezicht achter door suus, onze werkwijze, de kosten en de levertijden.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Wij willen dat jij als klant weet waar je aan toe bent en dat je ons indien nodig kunt bereiken op een manier die bij jou past. Daarom bereik je ons via de mail, telefoon, WhatsApp of social media.

Ben je in de gelegenheid bent om naar Nunspeet te komen? Dan maken we graag kennis in ons kantoor aan huis. We bespreken jouw opdracht, wisselen ideeën uit en krijgen samen jouw wensen goed in beeld. Of het nu gaat om persoonlijk- of zakelijk drukwerk, je bent van harte welkom!

Doordat elke opdracht anders is, lopen ook de kosten uiteen. Daarom ontvang je van ons altijd vooraf een offerte op maat.

Toch benieuwd naar de kosten voor een kaart (op maat)? Hier zie je een aantal prijsvoorbeelden van verschillende kaarten.

Levertijden verschillen per opdracht. Voor zakelijk drukwerk is dit gemiddeld 1 werkweek, maar dit kan afwijken. Wij vermelden daarom altijd de levertijd van jouw opdracht op de offerte.Hoi! Ik ben Suzanne, 29 jaar, grafisch ontwerper en eigenaresse van door suus. Ik raak enthousiast van mooie letters, papiersoorten en de juiste kleurencombinaties. Mijn stijl is persoonlijk, kleurrijk en vrolijk met een speelse twist. In elk ontwerp probeer ik een beetje van mezelf te stoppen. Het leukste aspect van mijn werk vind ik het ontwerpen op maat, het vertalen van jouw wensen in een passend ontwerp. Ik geniet als het eerste voorstel in de smaak valt. Het is steeds weer heel bijzonder als de wensen van de klant juist vertaald zijn!


Neem contact op


We bespreken jouw wensen per mail, telefoon of tijdens een afspraak. Daarna ontvang je een offerte per mail.

Wij gaan aan de slag! Binnen enkele werkdagen na akkoord op de offerte ontvang je een eerste voorstel voor jouw opdracht.

Het ontwerp wordt gedrukt​​​​​​​, nadat we per mail goedkeuring hebben op ons voorstel en eventuele correcties.

Je ontvangt per mail de factuur. Wanneer deze voldaan is wordt het drukwerk bezorgd, verstuurd of kan het worden afgehaald.