doorsuus

doorsuus

Een trouwkaart geheel op maat gemaakt? Wij helpen je graag om jouw ideeën te vertalen naar een persoonlijke trouwkaart.

 

Neem contact op

Wat leuk dat je gaat trouwen! Bij deze geweldige gebeurtenis hoort natuurlijk een mooie uitnodiging. Wij helpen je graag om jouw ideeën uit te werken tot een persoonlijke trouwkaart: een kaart op maat, helemaal afgestemd op jouw wensen.


Complete trouwpakketten

Hoe mooi is het als al het drukwerk voor de bruiloft bij elkaar past? Save the date- en trouwkaart, sluitzegels, dagprogramma, menukaarten, liturgieën, bedankkaarten, naamkaartjes en welkomstbord in jullie unieke en persoonlijke stijl. Dat wil iedereen toch? Natuurlijk kun je ook alleen een trouwkaart met enveloppen te bestellen. Overigens zijn onze trouwkaarten uit te breiden met labels, touw, lint of bijzondere enveloppen.

Benieuwd naar de kosten van jullie trouwpakket? Neem dan contact met ons op.
Wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat.    • Trouwkaarten, enveloppen en sluitzegels
    • Save the date kaarten, trouwkaarten, enveloppen, sluitzegels en dagprogramma's
    • Trouwkaarten, enveloppen, sluitzegels, dagprogramma’s, liturgieën, naamkaartjes, bedankkaarten en welkomstbord


Waarom een trouwkaart op maat

Het leuke aan een trouwkaart op maat is dat je een kaart stuurt die nog nooit eerder verstuurd is. Een persoonlijke en unieke kaart die helemaal bij jullie past. Luxe lint, een foto van jullie loveshoot, een afwijkend formaat of luxe afgewerkt met bijvoorbeeld goudfolie, alles is mogelijk. Wij helpen je graag, zodat het versturen van jouw trouwkaart een feestje wordt!


Neem contact op​​​​​​​

We bespreken jouw wensen voor de kaart per mail, telefoon of tijdens een afspraak. Op basis hiervan ontvang je een offerte per mail.

Is de offerte akkoord? Dan start het ontwerpproces! Je ontvangt van ons binnen enkele werkdagen een eerste voorstel voor jouw persoonlijke kaart.

Is de kaart helemaal naar wens? Vraag dan een proefdruk aan. Na jouw akkoord, en eventuele correcties, gaan we over tot drukken.

Je ontvangt per mail de factuur. Wanneer deze voldaan is wordt het drukwerk bezorgd, verstuurd of kan het worden afgehaald.