doorsuus

doorsuus

Een uitnodigingskaart helemaal in stijl van jouw feestje? Wij helpen je graag!

 

Neem contact op

Jij hebt wat te vieren! Nodig je familie en vrienden in stijl uit met een persoonlijke uitnodiging. Of het nou gaat om een verjaardag, housewarming of slagingsfeestje, de leukste feestjes beginnen met een persoonlijke uitnodiging!


Uitnodigingskaart op maat

Heb je wat te vieren? Je kunt familie en vrienden een standaard WhatsAppje sturen, maar je kunt ze ook uitnodigingen met een persoonlijke uitnodiging! Misschien wel met een illustratie van jouw huis of gezin, met eigen foto of luxe afgewerkt met goudfolie.

Maak je kaart helemaal af met bijpassende sluitzegels, adresstickers, postzegels en/of enveloppen. Ook leuk: een welkomstbord in de stijl van jouw uitnodigingskaart.We bespreken jouw wensen voor de kaart per mail, telefoon of tijdens een afspraak. Op basis hiervan ontvang je een offerte per mail.

Is de offerte akkoord? Dan start het ontwerpproces! Je ontvangt van ons binnen enkele werkdagen een eerste voorstel voor jouw persoonlijke kaart.

Is de kaart helemaal naar wens? Vraag dan een proefdruk aan. Na jouw akkoord, en eventuele correcties, gaan we over tot drukken.

Je ontvangt per mail de factuur. Wanneer deze voldaan is wordt het drukwerk bezorgd, verstuurd of kan het worden afgehaald.