doorsuus

doorsuus

Past onze stijl bij jou? Zoek jij een persoonlijk en uniek kaartje? Dan zit je bij ons goed!

 

Neem contact op

Mogelijk heb je zelf al allerlei ideeën die wij kunnen vertalen in een ontwerp. Misschien heb je juist nog geen idee. Neem ook dan contact met ons op. Wij vinden niks leuker dan met jou meedenken in dit proces! We verrassen je graag met een persoonlijk ontwerp.


Qua papiersoort is er heel veel mogelijk. Wij hebben een aantal standaard papiersoorten in onze collectie: glad wit, natuurlijk wit, off-white, off-white structuur en kraftpapier. Wij adviseren je graag op welk papier jouw ontwerp helemaal tot zijn recht komt. Ook drukken wij op speciale papiersoorten, zoals gerecycled, oud-Hollands en metallic papier.

Verstuur je een kaart, dan wil je dat alles klopt: bijpassende enveloppen, sluitzegels, postzegels, noem maar op. Speciaal hiervoor stelden wij een aantal pakketten samen. Handig en voordelig, maar vooral heel mooi om alles in één stijl te versturen. Lees hier meer over onze pakketten.Illustratie op maat

Wil jij écht een uniek kaartje? Of het nou een geboorte-, trouw-, of uitnodigingskaart is, met een illustratie op maat maak jij jouw kaart extra persoonlijk! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.


Neem contact op


Extra service

    • Hoé leuk is het als de postzegels matchen bij jouw kaart? Wij zeggen doen! Je betaalt iets meer voor een gepersonaliseerde postzegel, maar hebt dan ook iets bijzonders! Wij maken graag een ontwerp op maat voor jouw postzegels, in de stijl van jouw kaart.
    • Geen zin of tijd om jouw kaarten zelf in elkaar te zetten? Wij doen dit graag voor jou. Dit is al mogelijk vanaf € 25,-. Wij zorgen voor de kaarten en jij hoeft ze alleen nog maar op de post te doen!
    • Alles uit handen geven? Ga dan voor onze bezorgservice. Wij versturen jouw kaarten rechtstreeks naar de ontvangers.

We bespreken jouw wensen per mail, telefoon of tijdens een afspraak. Daarna ontvang je een offerte per mail.

Offerte akkoord? Het ontwerpproces begint! Binnen enkele werkdagen ontvang je een eerste voorstel voor jouw persoonlijke kaart.

Je kunt een proefdruk aanvragen, na eventuele correcties op ons voorstel. Proefdruk akkoord? Dan gaan we drukken.

Je ontvangt per mail de factuur. Wanneer deze voldaan is wordt het drukwerk bezorgd, verstuurd of kan het worden afgehaald.


‘We hebben bij Suzanne het geboortekaartje laten maken van onze zoon. Ondanks dat het misschien niet precies Suzanne’s handtekening is hebben we samen een heel mooi kaartje gemaakt! Ze denkt goed mee en is snel met proefdrukken en opzetjes! Helemaal naar onze wens! We hebben hem inmiddels 7 maanden in de woonkamer staan en ben er nog elke dag blij mee!’

- Bart en Vera

‘Suzanne, wat ben je een topper, zoveel passie voor je werk en dat zie je terug in de resultaten. Je hebt een prachtig logo ontworpen en het geboortekaartje voor onze kleine. Snelle service en vooral heel erg meedenkend.’

- Emily Niebeek

‘Wij hebben onze geboortekaartjes door Suzanne laten ontwerpen. Ze begreep direct wat wij wilden en wij waren erg blij met het eindresultaat!’

- Familie Hup